Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Panik bar yardımıyla kucakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah düzenıyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını uygulamak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi dünya kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çallıkıştığından güvenli olunmalıdır.

için yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çhileışıp çhileışmadığını Yangın kapısı istanbul fiyatı periyodik kontroller ile uyma kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Mono blok beden yapısı kanat sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamele adımları ekseri şunları yürekerir:

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Report this wiki page